wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

kite

Sporten is goed voor de gezondheid, mits zonder blessures. Chiropractie kan daarin bijdragen, vinden onze chiropractoren. Zij zetten zich met passie in voor sporters op elk niveau en willen dat laten zien.

Meld je vóór eind februari telefonisch aan voor een gratis vrijblijvende analyse in onze praktijk: ervaar wat chiropractie voor jou als sporter kan doen.

Persoonlijke affiniteit met sport is de drijfveer van de chiropractoren. Wim Brussee is enthousiast wielrenner en mountainbiker, en collega Tamar Bakker een fanatiek zwemster en chiropractor van het paralympisch zwemteam. Beiden kennen de frustratie van blessures en zetten hun vak in voor blessurevrij sporten, ongeacht het soort sport en het niveau. De behandeling van sporters vraagt extra kennis en een andere aanpak dan van gewone patiënten. Bakker en Brussee zijn gespecialiseerd sportchiropractor. Zij zijn ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Sport Chiropractie (NVSC) en vervullen daarin een bestuursfunctie.

Wil je weten of chiropractie ook jou kan helpen dan kun je tot eind februari vrijblijvend gratis onderzoek krijgen bij Brussee of Bakker. Als na onderzoek blijkt dat de klacht niet bij chiropractie thuishoort zullen zij dat ook uitleggen. De missie van de praktijk is: patiënten verder helpen. Sporters van alle niveaus en disciplines kunnen zich tot eind februari telefonisch aanmelden (070-3941157). Kijk voor meer informatie over sport en chiropractie in het submenu 'sporters' van onze site.

Download artikel

Foto sportartikel2012 website

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign