wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

chiro1

Voor wie?

De mogelijkheid voor een oriëntatie-afspraak is bestemd voor patiënten die niet zeker weten of chiropractie iets voor hen kan betekenen. Deze personen zijn dus nog niet bekend bij onze praktijk , maar hebben wellicht klachten die goed door een chiropractor kunnen worden behandeld.

Wanneer?

Onze balie plant enkele uren per week waarop deze afspraken gemaakt kunnen worden. Dit vindt op wisselende tijdstippen plaats. De afspraken zijn maximaal 30 minuten. U kunt bij onze receptioniste een afspraak maken 070-3941157 

Wat gebeurt er?

De patiënt geeft tijdens een vraaggesprek aan wat de reden is van het bezoek en wat de voorgeschiedenis is van de klachten. De chiropractor zal verschillende vragen stellen om zich een goed beeld te kunnen vormen. Er vindt een beknopt lichamelijk onderzoek plaats. Vervolgens krijgt de patiënt advies over de mogelijkheden van chiropractische behandeling bij de betreffende klacht(en) en besluit de patiënt zelf wél of géén afspraak te maken voor een eerste consult. Mocht de patiënt besluiten om behandeld te willen worden, dan kan aan de balie een eerste consult afspraak worden gemaakt.

Voor welke klachten?

Chiropractie is geschikt voor een breed scala van problemen die te maken hebben met het zenuwstelsel, de wervelkolom en de spieren in het lichaam (zie klachtenbeelden)

De kosten?

Een oriëntatie-afspraak kost normaliter slechts 28 euro. Echter gedurende het jaar houdt de praktijk ook acties waar patiënten gratis een oriëntatie-afspraak kunnen maken. Volg hiervoor onze facebook pagina, de advertenties in de krant of de mededelingen op de website. Deze acties zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Informatie?

Bel onze balie-assistente (070-3941157) en vraag naar een 'vrijblijvende oriëntatie-afspraak'.

Om een afspraak te maken kunt u bellen met de praktijk 070-394 11 57. De balie-assistente zal met u de mogelijkheden doornemen en een afspraak plannen.
U kunt in het sub-menu links terugvinden waar een behandeling uit bestaat.

Duur behandeling

Het eerste consult duurt 30 tot 45 minuten, het tweede consult duurt 30 minuten en vervolgconsulten duren ongeveer 15 minuten. U kunt het formulier dat u moet invullen voor uw eerste bezoek ook downloaden van deze site en thuis alvast invullen (vragenformulier.pdf of vragenlijst baby 0-2 jaar.pdf).

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden behandeling door erkende chiropractoren gedeeltelijk of volledig in de aanvullende pakketten. U heeft meestal geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. De behandelend chiropractor dient echter wel lid te zijn van een erkende vereniging, zoals de NCA. In onze praktijk wordt u behandeld door erkende chiropractoren, die staan geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en lid zijn van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden en vergoedingen.

Hier vindt u het actuele vergoedingenoverzicht .

Verwijzing nodig?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing van een regulier arts nodig. Uw chiropractor vraagt niet om een verwijzing maar zal indien nodig met uw toestemming ruggespraak houden met uw behandelend arts.

Orientatie-afspraak

Voor patiënten die niet zeker weten of chiropractie iets voor hen kan doen, bieden wij de mogelijkheid voor een oriëntatie-afspraak. Een oriëntatieafspraak kost slechts 28 euro. Klik hier voor meer informatie of bel onze praktijk: 070- 394 1157 en vraag expliciet naar een 'vrijblijvende oriëntatie-afspraak'.

Afspraak afzeggen

Kunt u een afspraak niet nakomen, dan dient u deze minimaal 24 uur van te voren persoonlijk óf per telefoon af te zeggen. U kunt dit soort wijzigingen niet per e-mail doen. Afspraken gepland op maandag dient u voor het weekend te annuleren, of u kunt tijdens het weekend ons antwoordapparaat inspreken. In alle gevallen geldt dat bij te laat afmelden / verzetten, wij genoodzaakt zijn om de gereserveerde tijd in rekening te brengen (28 euro).

 

Anita pauli

Jeannet Kromportret-Liesbeth Moerland

 Foto van links naar rechts: balie-assistentes Anita, Jeannet en Liesbeth

Onze praktijk is gehuisvest in nieuwbouwwijk 'het Wateringseveld' in Den Haag. Op deze pagina vindt u contactgegevens en een routebeschrijving.

Adres

locatiePraktijk Chiropractie Wateringseveld
Laan van Wateringseveld 1000
2548 CS Den Haag
Tel.: 070-3941157
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Afspraken kunnen niet via e-mail gemaakt, afgezegd of verzet worden

Openingstijden

De praktijk is van ma. t/m vr. geopend, ook tijdens de schoolvakanties en rondom feestdagen:
's Ochtends: van 08.00 tot 12.00 uur
's Middags: van 13.00 tot 17.30 uur

Praktijk Chiropractie Brussee
Laan van Wateringseveld 1000
2548 CS Den Haag

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign