wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

chiro1

Chiropractie Wateringseveld is onderdeel geworden van Chiropractie Munksgaard. Voor informatie over de praktijk, de chiropractoren, de werkwijze en de tarieven kunt u de website munksgaard.nl raadplegen.

In goed overleg heeft chiropractor Wim Brussee besloten om per 1 juni 2019 zijn praktijk over te dragen aan chiropractor Per Munksgaard. Hij was zelf al vijf jaar niet meer werkzaam in deze praktijk, vanwege zijn verhuizing naar Noord-Brabant. Door deze overname is de toekomst van de praktijk gewaarborgd.

Voor patiënten is er weinig veranderd. Chiropractor L. de Hoop blijft op haar vaste dagen werkzaam. Daarnaast is het team uitgebreid met de ervaren chiropractoren G. Potgieter en L. Forbes. Achter de balie blijven Jeannet en Anita een bekend gezicht en uw aanspreekpunt. 

De chiropractoren kunnen nu ook gebruik maken van de uitgebreide onderzoeksapparatuur die aanwezig is in de praktijken van Chiropractie Munksgaard. Hierdoor kan het onderzoek naar de oorzaak van klachten nog zorgvuldiger worden uitgevoerd. 

 

Officieel geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN)

Lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Lid Nederlandse Vereniging voor Sport Chiropractie (NVSC)

 

scn-logo NVSC - Logo nca-logo

 

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign