wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

chiro1

Om een afspraak te maken kunt u bellen met de praktijk 070-394 11 57. De balie-assistente zal met u de mogelijkheden doornemen en een afspraak plannen.
U kunt in het sub-menu links terugvinden waar een behandeling uit bestaat.

Duur behandeling

Het eerste consult duurt 30 tot 45 minuten, het tweede consult duurt 30 minuten en vervolgconsulten duren ongeveer 15 minuten. U kunt het formulier dat u moet invullen voor uw eerste bezoek ook downloaden van deze site en thuis alvast invullen (vragenformulier.pdf of vragenlijst baby 0-2 jaar.pdf).

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden behandeling door erkende chiropractoren gedeeltelijk of volledig in de aanvullende pakketten. U heeft meestal geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. De behandelend chiropractor dient echter wel lid te zijn van een erkende vereniging, zoals de NCA. In onze praktijk wordt u behandeld door erkende chiropractoren, die staan geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en lid zijn van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden en vergoedingen.

Hier vindt u het actuele vergoedingenoverzicht .

Verwijzing nodig?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing van een regulier arts nodig. Uw chiropractor vraagt niet om een verwijzing maar zal indien nodig met uw toestemming ruggespraak houden met uw behandelend arts.

Orientatie-afspraak

Voor patiënten die niet zeker weten of chiropractie iets voor hen kan doen, bieden wij de mogelijkheid voor een oriëntatie-afspraak. Een oriëntatieafspraak kost slechts 28 euro. Klik hier voor meer informatie of bel onze praktijk: 070- 394 1157 en vraag expliciet naar een 'vrijblijvende oriëntatie-afspraak'.

Afspraak afzeggen

Kunt u een afspraak niet nakomen, dan dient u deze minimaal 24 uur van te voren persoonlijk óf per telefoon af te zeggen. U kunt dit soort wijzigingen niet per e-mail doen. Afspraken gepland op maandag dient u voor het weekend te annuleren, of u kunt tijdens het weekend ons antwoordapparaat inspreken. In alle gevallen geldt dat bij te laat afmelden / verzetten, wij genoodzaakt zijn om de gereserveerde tijd in rekening te brengen (28 euro).

 

Anita pauli

Jeannet Kromportret-Liesbeth Moerland

 Foto van links naar rechts: balie-assistentes Anita, Jeannet en Liesbeth

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign