wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

HordenFinishKlein

Volg ons op Facebook

faceb

Voor wie?

De mogelijkheid voor een oriëntatie-afspraak is bestemd voor patiënten die niet zeker weten of chiropractie iets voor hen kan betekenen. Deze personen zijn dus nog niet bekend bij onze praktijk , maar hebben wellicht klachten die goed door een chiropractor kunnen worden behandeld.

Wanneer?

Onze balie plant enkele uren per week waarop deze afspraken gemaakt kunnen worden. Dit vindt op wisselende tijdstippen plaats. De afspraken zijn maximaal 30 minuten. U kunt bij onze receptioniste een afspraak maken 070-3941157 

Wat gebeurt er?

De patiënt geeft tijdens een vraaggesprek aan wat de reden is van het bezoek en wat de voorgeschiedenis is van de klachten. De chiropractor zal verschillende vragen stellen om zich een goed beeld te kunnen vormen. Er vindt een beknopt lichamelijk onderzoek plaats. Vervolgens krijgt de patiënt advies over de mogelijkheden van chiropractische behandeling bij de betreffende klacht(en) en besluit de patiënt zelf wél of géén afspraak te maken voor een eerste consult. Mocht de patiënt besluiten om behandeld te willen worden, dan kan aan de balie een eerste consult afspraak worden gemaakt.

Voor welke klachten?

Chiropractie is geschikt voor een breed scala van problemen die te maken hebben met het zenuwstelsel, de wervelkolom en de spieren in het lichaam (zie klachtenbeelden)

De kosten?

Een oriëntatie-afspraak kost normaliter slechts 28 euro. Echter gedurende het jaar houdt de praktijk ook acties waar patiënten gratis een oriëntatie-afspraak kunnen maken. Volg hiervoor onze facebook pagina, de advertenties in de krant of de mededelingen op de website. Deze acties zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Informatie?

Bel onze balie-assistente (070-3941157) en vraag naar een 'vrijblijvende oriëntatie-afspraak'.

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign