wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

chiro4

 

De meeste mensen die een chiropractor bezoeken hebben lage rugklachten of nekklachten, zoals spit, ischias, hernia maar ook artrose (slijtage). Bij artrose kan het soepel houden van gewrichten verergering van slijtage voorkomen.

De chiropractor behandelt, na zorgvuldig onderzoek, ook klachten zoals hoofdpijn, migraine, duizeligheid, aangezichtspijn, en pijn en tintelingen in de armen en benen. Aangezien het zenuwstelsel alle plekken in het lichaam aanstuurt, ziet de chiropractor soms ook patiënten met voor de reguliere geneeskunde 'onverklaarde' klachten aan het maag-darmstelsel of bijvoorbeeld longen.

Liesbeth de Hoop is gespecialiseerd in de behandeling van babies en zwangere vrouwen.

In het submenu hiernaast ziet u enkele voorbeelden. Het is onmogelijk alle specifieke klachtenbeelden te verwerken in deze site. Mist u informatie en wilt u een antwoord op de voor u belangrijke vragen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel de praktijk op 070-3941157.  We hopen u dan zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Behandeling

Chiropractoren hebben:

  • Een breed assortiment aan behandeltechnieken, die worden afgestemd op de patiënt, het klachtenbeeld en de omstandigheden. Zie ook:  de behandeling
  • Er is geen leeftijdsgrens aan chiropractie behandelingen, maar de chiropractoren passen de behandeling wel aan aan de leeftijd.
  • Ook voor sporters bestaat een specifieke benadering. In deze praktijk zijn de chiropractoren lid van de Nederlandse Vereniging van Sportchiropractie (NVSC). Zie ook hoofdstuk Sporters en Volg de sporters.

 

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign