wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

chiro4

Sport Kenneth van HolsteijnVoor het goed beoefenen van een sport wordt veel van het lichaam gevraagd. Iedere beperking, hoe klein ook, kan de prestaties doen verminderen of blessures in de hand werken. Sporters kenmerken zich door een grote gedrevenheid. Ze willen verder met hun sport en hun prestaties verbeteren zonder geplaagd te worden door blessures. Chiropractie Wateringseveld realiseert zich dit en heeft sport daarom tot een speciaal aandachtsgebied gemaakt..

Samenwerkingen

Om de sporters zo goed mogelijk van dienst te zijn werkt Chiropractie Wateringseveld samen met sportartsen uit het MC Haaglanden, het Olympisch Netwerk Regio Den Haag cq. Regio Steunpunt Talent en Topsport, gespecialiseerde sportfysiotherapeuten. Bovendien hebben onze chiropractoren speciale nascholing gehad op het gebied van sport-chiropractie en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Sport Chiropractie (NVSC) van de NCA, onderdeel van de International Federation of Sports Chiropractic.

Wat kan chiropractie doen?

Chiropractie kan sporters op twee manieren helpen. Ten eerste door sportblessures te behandelen, ten tweede door het lichaam tot betere prestaties te brengen door het voorkomen van blessures en optimaliseren van het zenuwstelsel.

> Sportblessures

> Prestatieniveau

> Volg sporters

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign