wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

kite

De zorgverzekeraars hebben bekend gemaakt wat de vergoedingen voor chiropractie in 2015 zullen zijn. Het is voor u nu de tijd om u te gaan orienteren welke zorgverzekeraar voor u het meest geschikt is. U heeft namelijk tot eind deze maand (december 2014) de tijd om van zorgverzekeraar te veranderen.

De vergoedingen voor chiropractie zijn vrijwel ongewijzigd gebleven. Wat veel patiënten niet weten is dat de vergoeding voor chiropractie buiten het wettelijk eigen risico valt. Dit betekent dat, als u naar de chiropractor gaat, u niet eerst uw wettelijk eigen risico op hoeft te maken.

Wij hebben bij ons aan de balie en in elke behandelkamer een overzicht voor u klaarliggen. Mocht u een overzicht per mail willen ontvangen dan kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of neem een kijkje op de site:  www.chiropractievergoeding.nl Heeft u nog vragen bel (070-3941157) of mail ons gerust. Succes bij uw keuze.

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign