wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

kite

Op zaterdag 7 november aanstaande doet onze praktijk mee aan een landelijke campagne om patienten kennis te laten maken met de complementaire geneeswijze chiropractie, dé behandelwijze die rug- en nekproblemen doeltreffend aanpakt. Wij nodigen u uit voor een gratis en vrijblijvende rugscreening bij één van onze aangesloten NCA chiropractoren.

Wat kunt u verwachten? U krijgt een kort gesprek met de chiropractor, met daaropvolgend een korte houdings- en bewegingsanalyse. Op basis hiervan zult u van de chiropractor tips en adviezen krijgen over hoe om te gaan met uw klachten en of chiropractie iets voor u kan betekenen.

Heeft u interesse? Kijk vooral even op de website van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (www.nca.nl) en de campagnepagina " sta op voor je rug"  (www.staopvoorjerug.nl) voor meer informatie en de locatie van de praktijk bij u in de buurt.

Hoe aan te melden? Om lange wachttijden te voorkomen raden wij u aan telefonisch een afspraak te maken voor de gratis rugscreen bij de praktijk van uw keuze. Bel: 070-3941157 of mail onze balie assistente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u op 7 november in onze praktijk te mogen ontmoeten !!

Mooph

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign