wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

kite

Sinds eind 2010 is onze collega Tamar Bakker officieel lid van het medisch team van de Nederlandse Paralympische zwemploeg.

portret tamarDe werkzaamheden bestaan uit het wekelijks of om de week controleren van de topsporters op mobiliteit / coördinatie, en het behandelen van blessures. Uit onderzoek is gebleken dat door het regelmatig controleren en behandelen van (top-) sporters ervoor wordt gezorgd dat het totaal aantal jaarlijks voorkomende blessures afneemt en dat indien toch een blessure optreedt deze sneller en adequater wordt aangepakt. Met de aanstelling van Tamar in het paralympisch zwemteam wordt getracht dit ook te bereiken bij topsporters met een lichamelijke handicap.
In Nederland maken individuele (top-) sporters al geruime tijd gebruik van de expertise van chiropractoren, maar met de aanstelling van Tamar is het voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat een chiropractor op dit niveau een officiële aanstelling heeft gekregen.

We willen Tamar dan ook van harte feliciteren met de benoeming van deze functie in het paralympisch team. Als gevolg van deze aanstelling zal Tamar in de periode tussen 13 juni en 10 juli meegaan met dit team. Eerst 2 weken op trainingskamp in Malaga, Spanje. Daarna volgt het Europese Kampioenschap in Berlijn van 3-10 juli.

berlin2011In die periode worden de patiënten van Tamar waargenomen door haar collega's Wim Brussee en Liesbeth de Hoop. Heeft u nog vragen schroom niet die te stellen aan de balie of aan een van de Chiropractoren.

Mvrgr.

Wim Brussee
Chiropractie Brussee

 

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign