wateringseveld logo1

Laan van Wateringseveld 1000, 2548 CS Den Haag, 070-3941157

chiro1

Sportchiropractie is een specialisme binnen de chiropractie. De sportchiropractor richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. De focus is gericht op een optimaal functionerend lichaam en zorgt voor verbeterde prestaties en minder blessures. Onderzoek en praktijkervaringen laten zien dat de preventieve aanpak van de chiropractor het aantal blessures drastisch kan verminderen. Ook blijkt dat chiropractische behandelingen na een blessure de revalidatie fors kan bespoedigen.

Sporters vragen een andere aanpak omdat de krachten die op het lichaam inspelen vele malen groter zijn tijdens sport dan in het normale dagelijkse leven. Alles moet optimaal functioneren om optimaal te kunnen presteren. Bij een goed functionerend lichaam is er sprake van een juiste balans op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie.

Chiropractie Wateringseveld heeft affiniteit met sport en gediplomeerde sportchiropractoren in dienst (International Federation of Sports Chiropractic). Sportchiropractoren kunnen sporters van elk niveau behandelen en begeleiden.

 

 

 

 

Copyright © 2013, Chiropractie Brussee | solvecom webdesign